Fujfilm X-H1 ohišje

Koda:

Zaloga : Prosimo pokličite

1.199,00 €
999,00 €

Popust: -16,68 %

Blagovna znamka:Fuji

Fujifilm X-H1 ohišje

Fuji X-H1 ima senzor velikosti APS-C (X-Trans CMOS III) ter procesor X-Processor PRO. Število megapikslov je 24.3MP ter največja občutljivost je ISO 51200.

Novosti brezzrcalnega fotoaparata Fujifilm X-H1:
- Stabilizacija v ohišju (in-body stabilization) – IBIS
- nov gumb za proženje (leaf-spring)
- simulacija FILMA – ETERNA

Izboljšave v primerjavi z ostalimi X serijami pa so hitrejše in natančnejše ostrenje. Ostrenje je optimizirano tudi na področju sledenje objekta! Z 91 točkami (do 325 točk) ima Fujifilm X-H1 fazno detekcijo na 50% površine senzorja (horizonatalno) in na 75% površine (vertikalno). Napredek je tudi na segmentu AF-C (konstantni avto fokus). Tudi med zumiranjam, torej spreminjanju gorišne razdalje, AF-C poskuša držati fokus na izbranem, premikajočem se objektu.

Izbirate lahko med 3 nastavljivimi parametri:
- tracking sensitivity
- speed tracking sensitivity
- zone area swithcing

Ohišje je izdelano iz magnezijeve zlitine in je odporno proti vremenskim vplivom ter 25% širiše kot predhodni modeli. S tem pa se je ergonomiji mirrorless fotoaparata približala DSLR fotoaparatu.

Iskalo na modelu Fujifilm X-H1 ima povečavo 0,75x, ponaša se z 3,69 milijoni točk in ima časovni zamik 0,005s. Glede na predhodne modele je približno 1,6x svetlejši. Preklapljanje med okularjem in LCD zaslonom pa je približo 2x hitrejše kot poznano pri predhodnih modelih.

Fujifilm X-H1 ni le vrhunski fotoaparat, vendar omogoča tudi izjemno kakovost video posnetkov pri 4K resoluciji. Podpira kinematografsko razmerje 17:9 in zajema video posnetke pri 200MB/s. Podpira tudi 120p /100p high-speed video (do 5x slow motion). Najvišja stopnja občutljivosti tipala katero lahko uporabljate pri zajemanju posnetkov je ISO 25600, čas zaklopa pa je lahko najmanj 1/4s. Omogočen je tudi F-Log.

Več na strani proizvajalca