MP3 predvajalnik NW-A105B

Koda:NWA105B.CEW

Zaloga : DA

359,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:NW-A105B

Harmonija barv - Nova ponudba izdelkov h.ear vključuje barve, ki se odlično ujemajo z vašim slogom. Barvni odtenki in različne barve se prilegajo različnim glasbenim tonom. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

Lasten slog, praznik zvoka. - Navzven privlačna serija NW-A100 s podporo sistema Android™ in z zmogljivostjo neposrednega prenašanja ter pretakanja prek povezave Wi-Fi ponuja vse, kar potrebujete za vrhunsko doživetje ob poslušanju glasbe na svoj način.

Podpira zvok visoke ločljivosti - Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Brezžičen zvok visoke ločljivosti
Z našim vrhunskim brezžičnim kodekom LDAC lahko uživate v glasbi, ki jo odlikuje zvok visoke ločljivosti. Trikrat višja bitna hitrost kot pri standardni povezavi BLUETOOTH® omogoča vrhunske glasbene užitke ob poslušanju vse glasbe.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ zagotavlja zvok visoke ločljivosti in največje kakovosti - Z digitalnim ojačevalnikom S-Master HX™, ki zagotavlja zvok visoke ločljivosti in najvišjo kakovost zvoka, slišite vse podrobnosti v glasbi ob zmanjšanem popačenju in šumu.

DSEE HX™ - Višanje ločljivosti zvoka je še izboljšano z našim novim procesorjem DSEE HX™, ki pametno prepozna instrumente, glasove in glasbene žanre. S prepoznavanjem teh in relativne energije zvoka natančno poustvari zvok, ki se je izgubil med digitalnim stiskanjem, za doživetje ob poslušanju zvoka polne ločljivosti, tudi stisnjenih oblik zapisa. Procesor DSEE HX deluje celo, ko pretakate glasbo.

Predvajanje DSD - Uživajte v naravnem zvoku in intenzivnih podrobnostih oblik zvočnega zapisa DSD do 11,2 MHz, ki jih omogoča visokokakovostna pretvorba PCM predvajalnika serije NW-A100.

NFC™ z enim dotikom in Bluetooth® za takojšnjo povezavo - Near Field Communication (NFC) in brezžični Bluetooth omogočata hiter in enostaven dostop do glasbe. Z napravo s podporo za NFC se dotaknite predvajalnika serije A100 za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati. Nimate NFC-ja? Brez skrbi. Povežite se s tehnologijo Bluetooth. Na voljo je podpora za LDAC™ in aptX™ HD.

Trpežen okvir iz valjanega aluminija za izboljšano kakovost zvoka - Odličen okvir iz valjanega aluminija zagotavlja vrhunsko trdnost za nizko impedanco in jasen ter stabilen zvok in kakovostne nizke tone.

Film-kondenzator - Visokokakovostni film-kondenzatorji se uporabljajo v fazi ojačevanja za realizacijo transparentnih in prostorskih visokih tonov ter naravnega zvoka, ki jih ponuja serija NW-A100.

Kondenzator za vrhunski zvok - Na površini nameščeni kondenzator za vrhunski zvok enakomerno in učinkovito porazdeli moč do komponent tokokroga za dosledno kakovost zvoka.

Optimizirana postavitev vezja - Z ločitvijo zvočnega bloka (označen rdeče) in napajalnega/digitalnega bloka (modre barve) smo optimizirali postavitev vezja, da bi preprečili vpliv digitalnega šuma na kakovost zvoka.

Napredna spajka z vsebnostjo zlata za čistejši zvok - Izjemna prevodnost zlata zagotavlja absolutno najmanjšo mogočo izgubo signala. Za čistejši zvok in vokale poskrbijo vrhunske spajke brez svinca z majhno vsebnostjo zlata, ki povezujejo vezje predvajalnika serije NW-A100 z baterijo.

S podporo sistema Android™ - Predvajalnik serije NW-A100 podpira Android™, zato lahko dostopate do ogromne ponudbe predstavnostnih aplikacij in glasbenih storitev.

Podpora za Wi-Fi za neposredno prenašanje in pretakanje - Serija NW-A100 s podporo za Android™ in Wi-Fi za več načinov poslušanja. Poslušajte najljubšo glasbo s pretakanjem in uporabljajte glasbene aplikacije neposredno v predvajalniku Walkman ali ga povežite z računalnikom za dostop do glasbenih zbirk.

Uporabniški vmesnik v slogu kasetnika - Kot igriv poklon ikoničnemu predvajalniku TPS-L2, originalni različici predvajalnika Walkman® iz leta 1979, smo serijo NW-A100 opremili z uporabniškim vmesnikom in ohranjevalnikom zaslona s podobo kasete, ki se prikaže na zaslonu predvajalnika Walkman® in je odvisna od kodeka glasbe, ki jo poslušate.

Vrata USB Type-C™ - Serija NW-A100 vključuje vrata USB Type-C™ za enostavno povezljivost z vrsto naprav.

Prek reže za kartico microSD lahko shranite še več glasbe - Že tako obsežen pomnilnik predvajalnika serije NW-A100 lahko razširite s kartico microSD – vstavite eno v režo in uživajte v poslušanju glasbe z neskončnih seznamov predvajanja in celo iz največjih glasbenih zbirk, ko ste na poti.

Čas delovanja baterije do 26 ur - Ko je povsem napolnjen, imate na voljo do 26 ur za predvajanje glasbe, če predvajate datoteke mp3 s hitrostjo 128 kb/s. Popolna izbira za vožnjo v službo ali za na pot.

Funkcija za približevanje zvoka lastnostim vinilk - Digitalnim skladbam lahko povrnete toplino in žlahtnost vinilk in se prepustite obogatenemu zvoku melodij ter dinamike najljubših albumov. Prefinjena reprodukcija nizkofrekvenčne resonance, drsenje gramofonske ročke in površinski šum ponujajo pristno doživetje ob poslušanju.

Predvajanje in dekodiranje datotek MQA™ - Serija NW-A100 podpira predvajanje in dekodiranje datotek MQA™, zato lahko predvajate še več kakovostne glasbe brez izgub.