NIKON COOLPIX P1000+SD32GB+torba črna

Koda:NIEP1000KP

Zaloga : Prosimo pokličite

1.377,38 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Komplet: Nikon Coolpix P1000 črn + SDHC 32GB kartica + Vanguard

\n

 

\n

 

\n

Dotaknite se zvezd. Počivajte s pticami. Če imate neverjetni 125-kratni optični zoom, nebo ni več omejitev. Posnemite ostre fotografije in videoposnetke motivov, ki so bili do zdaj zunaj dosega. 250-kratni Dynamic Fine Zoom zgornjo mejo zooma digitalno razširi do neverjetnih 6000. S širokokotno kompozicijo zajemite celoten prizor ali pa povečajte najmanjše podrobnosti. Tudi tiste na lunini površini. Z razponom goriščnih razdalj, ki seže od 24 do 3000 mm, bodo na dosegu neverjetne stvari. 

\n

 

\n

Občutljivo tipalo CMOS z osvetlitvijo od zadaj in svetlobno močan objektiv NIKKOR z zaslonko f/2,8 vam dajeta svobodo, potrebno za fotografiranje pri slabi svetlobi. Nikonov zmogljivi slikovni procesor EXPEED in napredne tehnologije, uporabljene v objektivu, karseda zmanjšujejo popačenje tudi pri velikem zoomu. Hiter sistem samodejnega ostrenja omogoča fotografiranje gibanja pri hitrosti do 7 posnetkov na sekundo. In podpora za zapis RAW omogoča shranjevanje in izvoz nestisnjenih slikovnih datotek v vaš priljubljeni program za obdelavo/urejanje. Elektronsko iskalo ultravisoke ločljivosti (pribl. 2.360.000 pik) zagotavlja jasen in podroben pogled motiva tudi v svetlih okoljih. Svetel 3,2-palčni zaslon LCD z 921.000 slikovnimi pikami je mogoče nagibati in zasukati v skoraj vse smeri. Senzor za oko samodejno preklopi s fotografiranja prek zaslona na elektronsko iskalo, takoj ko fotoaparat dvignete k obrazu. 

\n

 

\n

Z Nikonovo tehnologijo SnapBridge je fotoaparat stalno povezan s pametno napravo prek tehnologije Bluetooth® low energy. Fotografije boste že kar med fotografiranjem prenesli v napravo, ne da bi se vam bilo treba vsakič znova povezovati. Kadar želite, lahko videoposnetke ročno prenesete z vmesnikom Wi-Fi, vgrajenim v fotoaparat.⁶ SnapBridge prek GPS-a v pametni napravi posodablja lokacijo in datum fotoaparata ter tako poenostavlja spremljanje vaših telefoto odisejad. In z aplikacijo lahko pametno napravo uporabite za upravljanje zooma fotoaparata ali sproženje zaklopa.

Več na strani proizvajalca