Visoko zmogljiv digitalni fotoaparat SONY DSC-HX90B 30x optični zoom

Koda:DSCHX90B.CE3

Zaloga : DA

389,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Objektiv s 30-kratnim optičnim zoomom s kakovostjo ZEISS® - Rezultat dobrega stoletja in pol izkušenj pri razvoju natančne optike ZEISS je povsem jasen: 24–720 mm 1 objektiv zagotavlja naravno upodabljanje portretov, bližinskih posnetkov in pokrajin z vsake perspektive v neverjetno barviti in ostri sliki izjemnega kontrasta. Večslojna protiodsevna plast ZEISS T* učinkovito odpravlja površinske odseve in bleščanje.

CMOS-senzor Exmor R™ za boljšo občutljivost - Več svetlobe pride do senzorja, kakovostnejša bo slika. CMOS-senzor Exmor R z 18,2 milijona učinkovitih slikovnih pik in zasnovo z osvetlitvijo ozadja prepušča štirikrat več svetlobe kot običajni senzorji, je dvakrat bolj občutljiv na svetlobo in ima celo Sonyjevo tehnologijo za pretvorbo A/D, ki zmanjša šum slike.

BIONZ X™ za podrobnejšo sliko z manj šuma - Slikovni procesor BIONZ X podatke iz CMOS-senzorja Exmor R v slike visoke ločljivosti spremeni s tehnologijami za reprodukcijo podrobnosti, zmanjšanje uklona in območno odpravljanje šumov. Ta kombinacija omogoča reprodukcijo vrhunskih in izjemno natančnih slik s pristnejšimi barvami in teksturami.

OLED Tru-Finder™ za boljši pogled - Visokokontrastno iskalo OLED Tru-Finder je precej svetlejše od običajnih elektronskih iskal; zdaj je še kompaktnejše velikosti; prikazuje predogled v živo in različne informacije o snemanju, zato je slika na zaslonu popolnoma identična končnemu posnetku; lahko za zložite za varno in praktično prenašanje in shranjevanje.

LCD-zaslon s 180-stopinjskim nagibom za enostavno kadriranje - LCD visoke ločljivosti na hrbtni strani fotoaparata lahko nagnete navzgor za do 180 stopinj. Ko ste pred fotoaparatom, jasno vidite na LCD-zaslon in preverite kadriranje, preden na primer posnamete sebek. To vam omogoča tudi, sproščeno držo med spremljanjem prizora, ki ga želite posneti z ostrega kota.

Hitra povezava Wi-Fi®/NFC™ omogoča enostavnejšo izmenjavo - Z vgrajeno povezavo NFC (Near Field Communication) lahko hitro vzpostavite povezavo Wi-Fi® z mobilnimi napravami Android. Najljubše fotografije in videoposnetke lahko nato hitro delite tako, da jih iz fotoaparata pošljete v pametne telefone in tablične računalnike 2 prijateljev in sorodnikov. Če v mobilno napravo prenesete PlayMemories Mobile, lahko daljinsko upravljate fotoaparat.

Prilagodljivejši formati videoposnetkov - Novi format XAVC S 3 omogoča snemanje podrobnih in izjemno tekočih videoposnetkov ter visokokakovostnega zvoka, ki je neverjetno zvest originalu. Če snemate v formatu XAVC S ali AVCHD visoke ločljivosti, lahko hkrati isti prizor posnamete v stisnjenem formatu mp4, ki ga lahko prenašate v splet in priročno delite.

Obroček in ročaj za zanesljivo upravljanje - Za boljše upravljanje lahko pogosto uporabljene funkcije, kot so ročno ostrenje, stopenjska povečava, hitra povečava in druge, dodelite obročku okoli sprednjega dela objektiva, nato pa jih hitro uporabljate med fotografiranjem. Ročaj fotoaparata je zasnovan ergonomsko, zato vedno zagotavlja optimalno in stabilno upravljanje.

Inteligentni aktivni način odpravlja zamegljenost - Ne bojte se snemanja videoposnetkov iz roke. Inteligentni aktivni način, Sonyjeva napredna tehnologija za analizo kadra in 5-osni 4 stabilizator slike odpravljajo tresenje fotoaparata. Ta način zmanjšuje zamegljenost, ki se pogosto pojavi pri slikah pri fotografiranju iz roke ali med tekom za predmetom.

Načini P/A/S/M za želeno osvetlitev - Svojo ustvarjalnost uresničite s programirano samodejno osvetlitvijo (P) / prioriteto zaslonke (A) / prioriteto hitrosti zaklopa (S) / ročnimi (M) načini osvetlitve. Ti načini vam omogočajo prilagodljivo uporabo za ročno nastavitev osvetlitve in prilagoditev zameglitve ozadja, da lahko vedno posnamete želene slike.

Prilagodljive nastavitve za osebno uporabo - Pogosto uporabljene funkcije (način ostrenja, izravnava beline, slikovni učinki itd.) dodelite prilagodljivim gumbom in tipkam za enostavnejši in hitrejši dostop do teh funkcij med snemanjem. Funkcijskemu gumbu lahko dodelite 12 funkcij, s pritiskom nanj izberete določeno funkcijo in z obročkom ali kolescem prilagodite njene parametre.

Izjemno hitro in natančno inteligentno samodejno ostrenje - Izboljšani algoritem za prostorsko zaznavanje predmetov zagotavlja optimalno in natančnejše delovanje objektiva za hitrejše samodejno ostrenje in enostavnejše snemanje bežnih trenutkov.

Digitalni merilnik ravni za enakomerno kadriranje - Digitalni merilnik ravni fotoaparata z jasno grafiko označuje, ali je fotoaparat vodoravno, in omogoča natančno nastavitev vodoravne poravnave med snemanjem. To je uporabno, ker preprečuje obračanje fotoaparata in zagotavlja, da so posnetki vedno stabilni in dobro kadrirani.

Aplikacije PlayMemories Camera 5 za osebno prilagoditev - Ustvarjalnost izboljšajte z aplikacijami PlayMemories Camera, ki vključujejo številne zabavne aplikacije, ki jih lahko enostavno prenesete. Aplikacije izboljšajo funkcionalnost in omogočajo najboljše prilagajanje fotoaparata, da lahko uresničite svoje fotografske cilje.

Več na strani proizvajalca