Napreden digitalni fotoaparat SONY DSC-RX100M3 kompakten s senzorjem tipa 1.0

Koda:DSCRX100M3.CE3

Zaloga : DA

619,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Enkratna zmogljivost, vsestranska priročnost. - Širši in svetlejši objektiv, vgrajeno iskalo OLED s premazom ZEISS T*, procesor BIONZ X in še veliko več. Vse to v elegantnem ohišju, ki ga enostavno prenašate in z veseljem uporabljate.
Posnemite obširno panoramo ali popoln bližinski posnetek. - 24–70 mm objektiv Vario-Sonnar T* F1,8–2,8 priznanega proizvajalca ZEISS® zagotavlja izjemno prilagodljivost, zato z vrhunskim digitalnim fotoaparatom snemate široko, od blizu in s priročnim zoomom.
Vrhunska kakovost slike. - Z vsestranskim objektivom ZEISS®, senzorjem tipa 1.0 in izjemno hitrim procesorjem lahko snemate zahtevne prizore pri šibki svetlobi in osupljive širokokotne posnetke, pri katerih vedno zajamete vse, kar je pomembno.
Senzor z osvetlitvijo ozadja omogoča boljše zajemanje svetlobe. - Sonyjeva zasnova brez kovinske žice na sprednjem delu (I) omogoča skoraj štirikrat večjo (II) površino za zajemanje svetlobe kot pri standardnih senzorjih (III).
Z mehanizmom BIONZ X zajemite vse podrobnosti. - BIONZ X, izboljšana reprodukcija podrobnosti in tehnologija za zmanjševanje uklona zagotavljajo jasnejšo in ostrejšo reprodukcijo tankih črt. Manjša je tudi zamegljenost s svetlobnih točk, predvsem pri nižjih vrednostih zaslonke.
Kompakten, lahek – in popolnoma opremljen. - RX100 III z vgrajenim elektronskim iskalom, vrhunskim senzorjem, svetlim objektivom ZEISS® in drugimi funkcijami v elegantnem aluminijastem ohišju postavlja nove standarde za vrhunske kompaktne fotoaparate.
Hitro premikanje ali počasen nasmeh – posnemite odločilni trenutek. - S številnimi možnostmi samodejnega ostrenja se lahko namesto na opremo povsem osredotočite na predmet; dve sta navedeni spodaj.
Posnemite, pritisnite in delite. - Wi-Fi® in NFC (Near Field Communication) omogočata brezžično prenašanje fotografij ali videoposnetkov v televizorje NFC ter pametne telefone in tablične računalnike Android.

Več na strani proizvajalca